Publiciteit

Inchecken op facebook als je ergens aankomt of door middel van foto’s en filmpjes uploaden proberen je vrienden ook naar het feest te krijgen, is iets wat we allemaal doen. Vaak vraag ik me af of de nieuwe generatie zelf nog wel in staat is om te genieten, als ze de wereld niet kunnen laten zien hoe leuk iets is. In ieder geval is het voor u goede/- en gratis reclame als sociale media vol staat met filmpjes en foto’s van uw evenement en dat zal niet gaan als het merendeel van de gasten halverwege de dag of avond met een lege telefoon zit. Met ons op u evenement kunnen uw gasten het feest tot in de late uurtjes blijven vastleggen en posten, door voor een laag bedrag een volle powerbank te huren of kopen.

Betalingen

Tegenwoordig nemen veel mensen geen cash geld of bankpas meer mee als ze ergens naartoe gaan. Sinds we mobiel kunnen betalen hoeven we immers geen risico meer te lopen om geld of bankpassen kwijt te raken, dus waarom zouden we nog? Het mobiel betalen gaat sneller en is eenvoudiger. Daarnaast kunnen mensen makkelijk geld overboeken van bijvoorbeeld hun spaarrekening naar hun gewone rekening, waardoor ze nooit zonder geld komen te zitten. Stelt u zich eens voor dat uw gasten een lege telefoon hebben en dat dat hun enige betaalmiddel is… Dan kunt u ze vanaf nu gewoon doorsturen naar ons, waardoor hun glazen snel weer gevuld zullen zijn.

Kwijtgeraakt

Pretparken die kindjes uren moeten vermaken omdat ze hun ouders zijn kwijtgeraakt of vriendengroepen die uren lopen te dwalen op een festival om elkaar terug te vinden. Pubers die eerder naar huis moeten omdat ze beloven bereikbaar te blijven, maar nog maar 10% accu hebben als het net gezellig wordt… Dat hoeft nu niet meer, door simpel even een banky te huren.

Reclame

Aangezien wij een jong bedrijf zijn, zullen wij veel aandacht besteden aan reclame voor ons bedrijf. Wanneer u kiest om met ons samen te werken, zullen we uw evenement of festival gratis vermelden in elke vorm van onze reclame. Dus ook gratis reclame voor u!

Cash en 5% van de omzet

Wanneer wij uw gasten mogen voorzien van een volle powerbank op uw festival of evenement, betalen wij voor onze staanplaats. Veel ruimte hebben wij niet nodig, het enige wat we meenemen is een ronde statafel met een sjiek zwart overtrek en mooie ledverlichting. Hieronder hebben we onze voorraden met powerbanks uit het zicht van uw bezoekers. Daarnaast krijgt u 5% van onze omzet van de avond dat we bij u aanwezig waren.